Angel Care 078

Onze missie, visie en kernwaarden.

Onze organisatie.

Wij beseffen dat thuiszorg een flinke invloed en impact heeft op onze cliënten. Wij doen er dan ook alles aan om het voor onze onze cliënten zo aangenaam mogelijk maken. Lees hieronder hoe en waarom wij dat doen. 

Angel Care 078.

Na ruim tien jaar ervaring in de zorg met verschillende opleidingen, was ik overtuigd dat ik voor mijzelf wilde beginnen. Ik heb veel ervaring opgedaan wat betreft het bieden van de juiste zorg. Ik heb ook genoeg ervaring opgedaan waardoor ik overtuigd ben geraakt over hoe het anders zou moeten. Ik heb geleerd dat als je als organisatie goed voor je medewerkers zorgt, je medewerkers automatisch ook goed zorgen voor je cliënten. Een veilige werkplek zorgt immers voor meer motivatie en productiviteit van werknemers. Dit zult u dan ook terug zien in onze zorg. 

Tugba Canlı

Oprichter en directeur

Onze missie

Als thuiszorgorganisatie is het belangrijk om de juiste zorg te leveren, zorg die bij de cliënt past. Ieder cliënt is namelijk uniek en dat betekend dat ieder cliënt recht heeft op zorg op de manier zoals hij of zij dat prettig vindt. De cliënt moet zich niet aan de zorgverlener aanpassen, de zorgverlener past juist zich aan de cliënt aan!

Onze visie

Onze cliënten verzorgen wij altijd alsof het onze eigen bloedverwanten zijn. Met andere woorden: met een professionele blik behandelen wij ze alsof ze onze eigen vader of moeder zijn. Ervaring van onze thuiszorgmedewerkers wijst uit dat dit de beste manier is om optimale zorg te verlenen. 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Wat we doen.

Angel Care 078 is een thuiszorgorganisatie in de regio Drechtsteden en omstreken. (Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Rotterdam) Thuiszorg met hulp aan huis. Wij bieden daarbij hulp aan in allerlei vormen: bij het huishouden, bij persoonlijke verzorging, in vorm van begeleiding of verpleging en ook medische fitness.

Thuiszorg is bedoeld voor ouderen die hulp nodig hebben, maar tegelijkertijd thuis zelfstandig willen blijven wonen. En tevens voor mensen die ziek zijn of een beperking hebben.

Jij kunt er niet altijd bij zijn, maar wij wel!

Onze kernwaarden.

Ze omschrijven hoe goede thuiszorg
volgens ons zou moeten zijn.

Ieder cliënt is uniek en dat betekend dat ieder cliënt recht heeft op de juiste zorg zoals hij of zij dat wil. De cliënt staat dus bij ons altijd centraal.

Wij willen zorg leveren die voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Door continu te luisteren en te verbeteren. Door juiste expertises in te zetten en met bewezen methodieken te werk te gaan. 

Empathie is een must in de thuiszorg. Wij doen er ook aan alles om echt te luisteren naar onze cliënten en ons zelf zo veel mogelijk in hen te verplaatsen zodat we goede zorg kunnen verlenen. 

Flexibel kunnen optreden in de thuiszorg vinden we belangrijk. Situaties vragen soms veel van de thuiszorgmedewerker. Gelukkig zijn onze medewerkers erop getraind!

We gaan zorgvuldig te werk. Uiteraard geldt dat voor onze zorg en verpleegtechnische handelingen maar ook bijvoorbeeld met het omgaan van uw dossiers en persoonsgegevens.

Zo lang mogelijk zelfstandig en in alle vrijheid thuis kunnen blijven wonen.

Dat is ons nobele streven.

Waarom Angel care 078?

Wij verzorgen onze cliënten alsof het onze eigen bloedverwant zijn.

Alleen dan kan je optimale zorg verlenen.

Wij werken altijd met gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers.

Onze medewerkers hebben minimaal een BB2-opleiding genoten en worden continu bijgeschoold.

Wij passen ons altijd aan de cliënt aan en niet andersom!

Zoals eerder vermeld, onze cliënten staan bij ons altijd centraal!

Wat vinden
anderen van ons?

Lees wat onze klanten over ons vertellen.

Wij zijn er voor u.

Waar kunnen we u mee helpen?

Ons team

Maak kennis met ons team! Een toegewijde team die gezamenlijk streven naar een nobel doel.

Kwaliteit.

Wij willen zorg leveren die voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Aan-toonbaar met certificaten maar vooral met onze mentaliteit.

Onze werkwijze.

De cliënt staat bij ons altijd centraal. Onze werkwijze behelst een methodische en bewezen aanpak.