Angel Care 078

Ons team.

Tuğba Canlı

CEO en oprichter.

Tuğba Canlı

CEO en oprichter.

Ik ben Tuğba Canlı. Na ruim tien jaar in de zorg gewerkt te hebben in verschillende settingen (zowel intramuraal als extramuraal) heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen. Ik heb acht jaar de zorg van mijn vader geregeld en geleverd, mijn vader heeft in 2012 een motorongeluk gehad. Hij heeft een dwarslaesie opgelopen na een ongeval. Een dwarslaesie is een beschadiging in het ruggenmerg. Door de beschadiging geeft het ruggenmerg de signalen tussen het lichaam en hersenen niet meer (goed) door. Mijn vader heeft echter een engeltje op zijn schouder gehad, waardoor we nu nog van elkaar kunnen genieten.

Angel Care 078 is benoemd naar mijn dochter als eerbetoon. De zorg die ik mijn dochter nooit heb kunnen geven, geef ik aan mijn cliënten. Ik houd daarbij niet alleen mijn cliënten in mijn vizier maar ook naast betrokkenen. En zo zorg ik voor een gezonde omgeving.

Succes is geen toeval. Het is hard werken, doorzetten, leren, investeren en vooral houden van wat je doet!

Mustafa Al Attabi

Wijkverpleegkundige.

Manon Ruitenberg

Wijkverpleegkundige.

Manon Ruitenberg

Wijverpleegkundige.

Ik ben Manon Ruitenberg, wijkverpleegkundige. Een samenloop van omstandigheden zorgde ervoor dat ik in 2007 begon aan mijn opleiding tot verpleegkundige (HBO-V). Mijn hart maakte een sprongetje toen ik kennis maakte met de thuiszorg.

Uiteindelijk ben ik afgestudeerd in de thuiszorg en na al die jaren met nog veel plezier werkzaam in deze setting. Geen dag is hetzelfde. Ik vind het erg prettig om te werken binnen het team van Angel Care 078, samengaan voor een goede kwaliteit met een vleug(je) warmte.

Hasret Yücel-Tüle

Verzorgende IG.

Hasret Yücel-Tüle

Verzorgende IG.

Mijn naam is Hasret en ik werk sinds mijn 20e in de zorg. Ik ben begonnen als huishoudelijke hulp bij een thuiszorg en sindsdien heb ik mijn passie voor het helpen van anderen ontdekt. Ik vind het geweldig om mensen te helpen die niet alles meer kunnen en om hen te ondersteunen bij het dagelijks leven. Het is een uitdaging, maar het is ook heel dankbaar werk. Ik voel me vereerd om deel uit te maken van een sector die zulke belangrijke diensten verleent aan de samenleving.

Feyza Öztürk

Verzorgende IG.
(in opleiding)

Yasemin Elem

Verzorgende IG.
(in opleiding)

Emina Risovic

HBO-Verpleegkundige

Rosharteley Gijsbertha

Verpleegkundige
(in opleiding)

Ook onderdeel
worden van het team?

Kijk snel of er vacatures zijn.

Wij zijn er voor u.

Waar kunnen we u mee helpen?

Organisatie.

Lees meer over organisatie, zoals onze missie, visie en onze kernwaarden.

Kwaliteit.

Wij willen zorg leveren die voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Aan-toonbaar met certificaten maar vooral met onze mentaliteit.

Onze werkwijze.

De cliënt staat bij ons altijd centraal. Onze werkwijze behelst een methodische en bewezen aanpak.