Angel Care 078

Snel naar

Onze samenwerkingen.

Samenwerken om u nog beter van dienst te zijn.

Wij werken samen met betrouwbare partners. Want soms we willen iets extra’s leveren waar wij als thuiszorgorganisatie niet in kunnen voorzien. Wij kunnen u dan doorverwijzen naar hen die daar gespecialiseerd in zijn. Deze bedrijven leveren dezelfde kwalitatieve dienstverlening en hanteren dezelfde visie als dat wij hebben. 

Graag stellen wij ze aan u voor. 

Praktijk 1991

Fysiotherapie, pressotherapie
en wet- dry cupping therapie.

Ik ben Rukiye Canli. In maart 2019 afgestudeerd aan de opleiding fysiotherapie te Hogeschool Rotterdam. Januari 2020 Praktijk 1991 opgezet in Dordrecht met als missie; een gezonde mind = een sterk lichaam. Sinds oktober 2021 werk ik naast fysiotherapeute ook als leefstijlcoach. Dat wil zeggen dat we sinds oktober 2021 ook GLI = Gecombineerde Leefstijl Interventie programma aanbieden bij Praktijk 1991. Tot slot sinds mei 2022 Wet- Dry Cupping therapeute. Even terugkomend op onze missie; een gezonde mind = een sterk lichaam dit betekent dat wij met meerdere disciplines onder een dak samenwerken. Kortom alles wat met gezondheid van een mens te maken heeft kun je vinden bij Praktijk 1991 te Dordrecht!

Juridisch advies (onderdeel van Praktijk 1991)

Juridisch hulp voor diverse vraagstukken, zowel voor kleine als voor grotere kwesties.

Juridisch hulp houdt in dat de jurist samen met de cliënt kijkt naar wat de cliënt nodig heeft om zijn juridische vraagstuk te kunnen oplossen. Soms kan dit het invullen van een formulier zijn. Dan vult de jurist samen met de cliënt het formulier in. Het kan tevens zo zijn dat de cliënt een advocaat nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat de cliënt een rechtszaak wilt beginnen of voor de rechter moet verschijnen. Dan verwijst de jurist de cliënt door naar een gespecialiseerd advocaat.

Wij bieden juridisch hulp aan cliënten door laagdrempelig en toegankelijk te zijn voor iedereen.

Indicatiesteller Zuid-Holland

Indicatiesteller voor cliënten om tot de juiste indicatie te komen, ook voor PGB indicaties.

Ik ben Manon Ruitenberg, wijkverpleegkundige. Een samenloop van omstandigheden zorgde ervoor dat ik in 2007 begon aan mijn opleiding tot verpleegkundige (HBO-V). Mijn hart maakte een sprongetje toen ik kennis maakte met de thuiszorg.

Uiteindelijk ben ik afgestudeerd in de thuiszorg en na al die jaren met nog veel plezier werkzaam in deze setting. Geen dag is hetzelfde. Uiteindelijk ben ik afgestudeerd in de thuiszorg en na al die jaren met nog veel plezier werkzaam in deze setting. Geen dag is hetzelfde.

Als wijkverpleegkundige/ indicatiesteller kom ik overal en zorg ik ervoor dat een client de juiste indicatie krijgt. Ook voor een PGB-indicatie benut u bij Indicatiesteller Zuid-Holland aan het goede adres.

Bezoek brengen aan ons gezondheidscentrum?

Hier vindt u alles onder één dak.

Bezoekadres

U kunt ons bezoeken op ons onderstaand adres:
– Maarten Harpertsz. Trompweg 225-D
– 3317 BS, Dordrecht

Openingstijden.

Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op
maandag tot en met zaterdag:
– 10.00 – 18:00 uur
Op zondag:
– 08:00 – 17.00 uur

Afspraak inplannen?

Heeft u behoefte aan een intakegesprek? Wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op:
– onze telefoonnummer:
06 50244098
 -onze mail: info@angelcare078.nl.