Angel Care 078

Jouw ontwikkeling
staat voorop.

Ongeacht of je je carrière bij Angel Care 078 voortzet of stage loopt.

Groeien in je werk.

Wij willen graag een werkplek voor jou creëren waarin jij optimaal tot je recht komt. Een plek waarbij jezelf voelt met een prettige werksfeer en veilige omgeving. Uiteraard hoort daarbij dat je werk hebt wat je inhoudelijk goed uitdaagt. Wanneer al deze aspecten kloppen ben je vrolijk en positief en behaal je de beste resultaten. 

Wij willen graag dat jij het beste uit jezelf kan halen. Hoe doen we dat? Door naar je persoonlijke wensen en doelen te vragen. Waar krijg jij je energie van? Hoe werk je het prettigst? Dit vraagt uiteraard ook een proactieve houding vanuit jouw kant. Onderzoek bijvoorbeeld wat jij nodig hebt om vooruit te komen. En wij doen ons best om je daar te krijgen waar je wilt zijn, in de vorm van bijscholing, trainingen en cursussen. 

Plezier in het werk vinden we daarbij belangrijk, we geven regelmatig teamuitjes en bij ons kom je in een gemotiveerde team terecht waar een informele sfeer hangt.

Zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

Help jij ons daarin mee?

Wie is Angel Care 078?

Angel Care 078 is een thuiszorgorganisatie in de regio Drechtsteden en omstreken. (Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Rotterdam) Thuiszorg met hulp aan huis. Wij bieden daarbij hulp aan in allerlei vormen: bij het huishouden, bij persoonlijke verzorging, in vorm van begeleiding of verpleging en ook medische fitness.

Onze visie op de zorg.

Wij willen graag kwalitatief zorg verlenen. Ons uitgangspunt is dat de cliënt altijd centraal staat in onze handelingen. Dat wil zeggen dat wij ons aanpassen aan de cliënt en niet andersom. We zorgen voor ze alsof het onze eigen bloedverwanten zijn. In ons werk staan daarbij vijf kernwaarden centraal. Lees hier meer over onze kernwaarden.

Wat kunnen we jou bieden?

Naast een organisatie met een nobele missie.

Onze arbeidsvoorwaarden.

Net als dat ieder cliënt uniek, zijn onze medewerkers dat ook uiteraard. Daarom gaan we op zoek naar wat het beste bij jou past. Houd je van flexibel werken? Veel reizen of juist niet? Genoeg om te bespreken en alle ruimte voor persoonlijke wensen om een goede balans in je werk en privé leven te vinden. 

Dit krijg je in elk geval:

  • Een goed salaris volgens cao VVT met onregelmatigheidstoeslag.
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Vergoeding voor reiskosten.
  • Goed om nu al te weten: kom je bij ons in dienst, dan vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aan.

Onze sollicitatieprocedure.

Je hebt ervoor gekozen om te solliciteren bij Angel Care 078. Leuk! Wij verwelkomen graag nieuwe medewerkers. Je kunt solliciteren op een vacature of gewoon een open solliciteren. Klik op een vacature en solliciteer via onze formulier. Hier doorloop je een aantal stappen. Upload hier je CV en wij nemen vervolgens contact met je op. 

  • Sollicitatie.
  • Telefonisch intake.

Nadat we je sollicitatie hebben ontvangen bellen we je op om het één en ander met je te bespreken. Hebben we de juiste persoon voor ons en kloppen de gegevens? (Om maar een voorbeeld te noemen) Klikt het? Dan plannen we een afspraak in voor een vervolggesprek. 

Bij het vervolggesprek maken we onder het genot van een kopje koffie kennis en stellen we vragen. Je krijgt te horen wat je kan verwachten en wat de vacature inhoudt. Wij vertellen je uiteraard ook wat we van jou verwachten. 

  • Eerste gesprek.
  • Afronding.

Hebben we een klik en zijn beide partijen tevreden? Dan doen we een mooie aanbieding zodat jij een mooie carrière tegemoet gaat. Welkom in ons team!  

Klaar voor een volgende uitdaging?

Bekijk onze
vacatures

Bekijk onze
vacatures

Bekijk onze stagemogelijkheden